Must read! Zo houd je jouw contentproductie op gang [5 tips]

Contentproductie op gang

Veel ondernemers, marketeers en copywriters binnen bedrijven willen graag aan de slag met het schrijven van content. Zodra ze echter de tijd hebben gevonden om achter hun laptop plaats te nemen voor het schrijven van een artikel lopen ze al snel tegen een probleem aan. Want waar moeten ze in hemelsnaam over schrijven? De kostbare schrijftijd wordt vervolgens gevuld met het nadenken over onderwerpen om over te schrijven. Gevolg: er komt niets op papier te staan en de kostbare tijd is opgegaan aan nadenken over mogelijke content. Zonde! 

Voor veel ondernemers en marketeers is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de contentproductie op gang komt en niet om de haverklap stilvalt. Maar hoe borg je dat je continu waardevolle content produceert en distribueert die aansluit bij de wensen en behoeften van je doelgroep? Het geheim zit hem in het loskoppelen van het denk- en productieproces. Dit is een bewezen methode waarbij je veel makkelijker en sneller content kunt produceren op de momenten dat je er de tijd voor hebt. Hoe deze methode precies werkt en waar je allemaal rekening mee dient te houden lees je in mijn artikel ‘Zo houd je de contentproductie op gang [5 essentiële tips]‘ dat op 5 april 2019 is gepubliceerd op het blog van Frankwatching. Benieuwd? Lees dan snel het artikel op Frankwatching.com!

LEES ARTIKEL >

Het blogartikel op de website van Frankwatching heeft in een maand tijd bijna 10.000 views behaald. Daarmee stond het artikel in de top 3 populairste artikelen van Frankwatching in de maand april! #Cool