Over mij

Online Marketing

Mijn naam is Rowena van de Vossenberg en ik ben geboren en getogen in Gemert (1986). Als Online Marketing Professional combineer ik mijn passie voor marketing en content met de kracht van het internet om merken op de kaart te zetten. In mijn blogartikelen leg ik de focus op de praktisch toegevoegde waarde van (online) marketing. Zo deel ik mijn ‘best practices’ op basis van de marketingervaring die ik heb opgedaan in de praktijk.

BEKIJK BLOG > 

Blogger bij Frankwatching.com

Ik schrijf met regelmaat blogartikelen over online marketing voor het online magazine Frankwatching. In het verleden schreef ik tevens blogs voor sportmarketing community Sportnext en columns voor de Businessclub Vrienden van Speco (BVVS), het afgestudeerdennetwerk van de opleiding Speco.

BEKIJK PUBLICATIES >

Studies en werkervaring

Ik studeerde Sport, Economie en Communicatie (Speco, Commerciële Economie) aan de Fontys in Tilburg (d.d. 2007) en Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg (d.d. 2009). Na de afronding van mijn opleidingen heb ik mijn online marketing-kennis uitgebouwd bij deze organisaties:

  • 2018-heden: Online (inbound) marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland te Veghel. CertificeringsAdvies Nederland inspireert mensen en organisaties om de toegevoegde waarde van bedrijfsnormen en wet- en regelgeving op een praktische wijze te implementeren.
  • 2015-2018: Senior online (brand) marketeer bij Bureau Vet in Boxmeer. Bureau Vet is een internetmarketingbureau en Hubspot partner agency.
  • 2010-2015: Online (content) marketeer & Analist bij e-commerce partij ReplaceDirect te Beek & Donk. ReplaceDirect is met B2C-webshops actief in Nederland, België en Duitsland.

“Motivation gets you going, but discipline keeps you growing” (John C. Maxwell)