Even voorstellen…

Rowena van de VossenbergMijn naam is Rowena van de Vossenberg MSc en ik ben geboren en getogen in Gemert (1986). Ik studeerde Sport, Economie en Communicatie (Speco, CE) aan de Fontys in Tilburg en Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Na vijf jaar als Online Marketeer & Analist bij een e-commerce partij te hebben gewerkt en drie jaar als Senior Online Marketeer bij internetmarketingbureau Bureau Vet in Boxmeer ben ik inmiddels werkzaam als Inbound Marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland.

Naast een breed online interessegebied heb ik een passie voor sport, marketing en nieuwe media. Daarover publiceer ik ook met regelmaat artikelen op diverse (sport)marketingwebsites en -blogs.

Blogger
Ik schrijf onder meer blogs voor de sportmarketing community Sportnext, artikelen voor het online magazine Frankwatching en in het verleden ook columns voor de Businessclub Vrienden van Speco (BVVS), het afgestudeerdennetwerk van de opleiding Speco. De focus van mijn artikelen ligt met name op online (sport)marketing en de invloed & ontwikkeling van de online wereld op de sportwereld.

Online Marketing
Na de afronding van mijn opleidingen ben ik van 2010 tot 2015 werkzaam geweest voor een e-commerce partij die met webshops actief is in Nederland, België en Duitsland. Ik vervulde daar de functie van Content Marketeer & Analist. Daarbij lag mijn focus op het schrijven van content waarbij ik me tevens bezig hield met SEO, Social en E-mailmarketing. Ook was ik veel bezig met Webanalytics en Business Intelligence tool Tableau (data analyse). Van 2015 tot 2018 ben ik werkzaam geweest voor Bureau Vet in Boxmeer als Senior Online Marketeer, alwaar ik me met name bezig hield met het ontwikkelen van een online strategie voor verschillende bedrijven. Daarbij lag de focus op inbound marketing (met Hubspot marketing automation), marketing consultancy, marketing strategie en alle daartoe behorende marketingtools (Content, SEO, SEA, E-mail, Social & analytics). Inmiddels ben ik werkzaam als Inbound Marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland.

Sportquote
“Sport has the power to change the world. It has the power to inspire, it has the power to unite people in a way that little else does.” (Nelson Mandela)