Pop-ups op je website: inzetten of weglaten?

Website pop-ups

Met grote regelmaat kom je op websites pop-ups tegen. Van groot tot klein, van subtiele hints tot aan een complete kermis op een website. Maar zijn die pop-ups op je website nu eigenlijk irritant of effectief? Het antwoord op die vraag lees je in mijn artikel dat ik heb geschreven voor de website van Frankwatching.

In het artikel op Frankwatching leg ik kort uit wat pop-ups op je website zijn en hoe je ze inzet, vertel ik meer over verschillende pop-up softwaretools en verklap ik of pop-ups nu daadwerkelijk effectief zijn? Daarbij zoom ik dieper in op een praktijkcase die ik zelf heb uitgevoerd voor CertificeringsAdvies Nederland. Tot slot aan het einde van het artikel nog een aantal praktische tips.

Of pop-ups effectief of irritant zijn lees je in mijn artikel ‘Pop-ups en slide-ins op je website: irritant of effectief?‘ dat op 6 april 2020 is gepubliceerd op het blog van Frankwatching. Benieuwd? Lees dan snel het artikel op Frankwatching.com!

LEES ARTIKEL >


Het blogartikel op de website van Frankwatching is inmiddels ruim 7.000 keer gelezen.