The MAY 50K: Ik loop 50 km voor een MS-vrije wereld!

The MAY 50K wandel challenge

Ik doe mee met The MAY 50K. In de maand mei ga ik (minimaal) 50 kilometer wandelen om geld in te zamelen voor baanbrekend MS-onderzoek en gelijke toegang tot behandeling van MS. Samen met andere fanatiekelingen en donateurs, de Internationale MS Federatie en Stichting MS Research gaan we zo stap voor stap op weg naar een MS-vrije wereld. Wil je jouw steentje bijdragen? Doe ook mee of doneer door mijn actie te sponsoren!

Wat is The MAY 50K?

The MAY 50K is een grootse, internationale fitness- en fondsenwervingsuitdaging om zoveel mogelijk mensen met en voor multiple sclerose (MS) in beweging te brengen! Het doel is geld inzamelen voor MS-onderzoek wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS, nu en in de toekomst. Nederland neemt in 2021 voor het eerst mee aan The MAY 50K, naast andere landen als Australië, Canada, Ierland en de Verenigde Staten.

Hoe werkt The MAY 50K?

Iedereen kan deelnemen aan The MAY 50K. Het doel is om (minimaal) 50 kilometer af te leggen tussen 1 en 31 mei 2021. Dat kan op allerlei manieren: wandelend, fietsend, hardlopend, zwemmend, op skates, het maakt niet uit. Elke kilometer die wordt gelogd brengt ons dichter bij een MS-vrije wereld.

Steun mij! Zo gaan we samen op weg naar een MS-vrije wereld!

Als deelnemer aan The MAY 50K heb ik een eigen actiepagina waarop je donaties kunt doen en waar je mijn afgelegde afstand kunt volgen. Wil je mij sponsoren? Klik op de blauwe button. Elke bijdrage helpt! Ontzettend bedankt!


Jouw donatie ondersteunt het werk van Stichting MS Research en de MS International Federation. Samen financieren we onderzoek naar MS om betere behandelingen te ontwikkelen op weg naar een wereld zonder MS.

Samen kunnen we levens veranderen!

The MAY 50K